Breaking news

Jurații Next Star învață să cânte la…pahare

loading...

Astăzi, de la 20:30, în prima ediție din cel de-al patrulea sezon al emisiunii, Dan Negru, Lora, Connect-R și Pepe învață să cânte la pahare de la o concurentă “Next Star”.

jurati next star - pahareJurații Next Star vor să evolueze și acceptă chiar și provocări din partea concurenților pe care trebuie să-i jurizeze.

Cine spune că doar de la cei mari poți învăța? Astăzi, de la 20:30, în prima ediție a emisiunii „Next Star”, Dan Negru, Lora, Connect-R și Pepe se transformă pentru câteva momente în învățăcei atenți.

Fascinați de reprezentația unei concurente, care se dovedește maestră atât la voce, cât și la percuție, cei patru vor cu orice preț să învețe să cânte la pahare. Ceea ce îi iese fetiței atât de bine se dovedește a fi foarte dificil.

„În muzică, e ca-n dragoste, nu există reguli. Dar, de fapt, a început Next Star”, spune Connect-R, uimit de cât este de talentată micuța.

Ce șanse au Dan Negru, Lora, Connect-R și Pepe să își facă o trupă în care să se cânte exclusiv la pahare, astăzi, de la 20:30, la Next Star.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata