Breaking news

Juraţii Next Star au căzut din picioare pe platourile de filmare

loading...

Cu fiecare ediţie, misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă, iar surprizele de care au parte aceştia în fiecare zi la platourile de filmare sunt din ce în ce mai mari.  

Next Star -  juratiÎn ediţia difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, pe scena emisiunii şi-a făcut apariţia şi o micuţă interpretă de muzică populară, din Gorj, care la doar 11 ani ştie foarte bine ce vrea de la viaţă.

 

Larisa le-a povestit juraţilor că are o listă foarte clar definită, de lucruri pe care vrea să le rezolve în viitor, listă ce numără peste 60 de dorinţe.

Ştie deja şi cum va arăta căsuţa visurilor ei, iar atunci când va avea posibilitatea şi-o va construi întocmai.

Am văzut atât de mulţi copii talentaţi până acum, încât îmi este pur şi simplu frică să mă gândesc la marea finală!” a spus Pepe.

 

Maria Cârneci a recunoscut imediat zona din care vine micuţa Larisa, după portul său, iar Lora a continuat: „Aduceţi-mi o batistă, vă rog, pentru că ştiu ce va urma!”.

Cei trei bărbaţi din juriu însă au căzut pur şi simplu din picioare pe scenă, după interpretarea Larisei. Ce i-a determinat să aibă o asemenea reacţie, rămâne de văzut în această seară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata