Breaking news

Jorge a sărit cu paraşuta şi şi-a învins frica de înălţime pentru “Splash! Vedete la apă”

loading...

Jorge, prezentatorul emisiunii “România dansează”, de la Antena 1 și concurent ȋn ediţia de duminică, 28 iulie, a celei mai tari emisiuni estivale, „Splash! Vedete la apă”, a avut parte de antrenamente de-a dreptul amețitoare!

JorgeȘi asta pentru că, pentru a putea evolua ȋn emisiunea Antenei 1, transmisă duminica, de la orele 20:30, a trebuit să-și ȋnvingă frica de ȋnălțime, ajutat de parașută.

Antrenorul său de la „Splash! Vedete la apă”, i-a propus să facă, ȋn acest sens, un salt cu parașuta, Jorge acceptând pe loc propunerea, gândindu-se că i se va atașa, la antrenamente, o mini-parașută, ȋn momentul ȋn care va sări de pe trambulină ȋn piscină. Lucrurile, ȋnsă, nu au stat deloc așa!

El a fost chemat la Clinceni, dar, nu pentru antrenamente, ci pentru un salt cu parașuta. Abia când a ajuns acolo, a realizat că este vorba, de fapt, de o paraşută adevărată, și că nu va sări de pe trambulină ȋn piscină, ci dintr-un avion, aflat la câteva mii de metri altitudine, pe pământ.

Aflându-se pe aerodrom, Jorge nu a dat înapoi, a tras aer ȋn piept şi s-a hotărât să-şi învingă spaima de înălţime, sărind cu paraşuta din avion! A fost, pentru el, prima experiență de acest gen și unica, până acum! La sfârşitul saltului, s-a declarat absolut încântat de experienţa prin care a trecut datorită emisiunii “Splash! Vedete la apă”.

Mai multe momente inedite şi pline de savoare puteţi urmări duminică, 28 iulie, de la orele 20:30, la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă”, cea mai spectaculoasă şi amuzantă emisiune estivală a momentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata