Breaking news

Jean de la Craiova, cursuri de englezã intensiv la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Jean de la Craiova s-a pus cu burta pe carte ca să poată presta bine la show-ul Te cunosc de undeva. Manelistul a fost nevoit să învețe din greu engleza.

jean de la craiovaCel de-al patrulea sezon al îndrãgitului transforming-show „Te cunosc de undeva!” începe sâmbãta aceasta, 7 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu noi concurenţi şi o mulţime de surprize.

În aplauzele Alinei şi ale lui Cosmin Seleşi, Dalma Kovacs, Maria Buzã, Anda Adam, Ellie White, Mike Diamondz, Pepe, Matteo şi Jean de la Craiova vor încerca sã îi cucereascã pe cei patru juraţi – Ozana Barabancea, Andreea Bãlan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Deşi fiecare dintre concurenţi a avut de înfruntat o mulţime de momente dificile la antrenamente, de departe cel mai „pus la treabã” a fost Jean de la Craiova, care a avut la dispoziţie un timp foarte foarte scurt pentru a învãţa limba englezã de la zero.

Cred în calităţile mele vocale. Talentul meu este un dar de la Dumnezeu. Spun eu cã sunt un tip charismatic şi foarte ambiţios. Şi când spun ambiţie, mã refer la faptul cã atunci când am venit, nu ştiam deloc englezã. Dar deloc! Şi mã mândresc cu faptul cã pe parcurs, am învãţat foarte mult J” a declarat Jean.

Astfel că se anună un show de zile mari în cel de-al patrulea sezon al show-ului Te cunosc de undeva.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata