Breaking news

Jean de la Craiova către Mirabela Dauer: Eşti o impostoare! Ce cauţi aici?

loading...

Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” sunt puşi la grea încercare sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, după ce săptămâna trecută ruleta i-a surprins cu transformări dintre cele mai dificile şi spectaculoase.

mirabela dauerUnul dintre cei mai tensionaţi concurenţi a fost de departe Jean de la Craiova, pentru că a fost nevoit să interpreteze o melodie ce aparţine invitatului special, aflat chiar în platoul ”Te cunosc de undeva!”.

Astfel că, Mirabela Dauer a fost pusă în ipostaza de a-şi vedea ”clona” chiar în cel de-al treilea episod din acest sezon al singurului transforming show al momentului.

Se pare că transformarea a fost pe placul lui Jean, astfel încât, rivalitatea dintre cele două artiste a şi apărut, cântăreţul făcând comentarii acide la adresa Mirabelei: ”Eşti o impostoare! Ce cauţi aici? Astăzi este concertul meu”, a glumit artistul.

Telespectatorii care vor urmări ”Te cunosc de undeva!” sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla reacţia Mirabelei Dauer, dar şi a juraţilor, Ozana, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, în urma transformării lui Jean de la Craiova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata