Breaking news

J Balvin s-a văzut imitat la show-ul Te cunosc de undeva!

loading...

Transformarea de sâmbătă seara, de la Te cunosc de undeva!, a lui Nicole Cherry în J Balvin, a fost apreciată public de însuși artistul columbian, pe pagina sa oficială de Facebook.

j balvin by nicole cherry“Incredibil să văd piesa mea cântată, la o televiziune din România, de către tânăra Nicole Cherry“,  a scris artistul în limba spaniolă, pe contul său de facebook, în timp ce la Antena 1 se difuza show-ul Te cunosc de undeva.

Țin legătura cu J Balvin din decembrie anul trecut, ne-am întâlnit cu ocazia unui concert pe care l-a avut el în România. Aseară, am postat o fotografie cu mine transformată în J Balvin și mi-a scris imediat că vrea să vadă înregistrarea. Am făcut rapid o captură și i-am trimis-o. Asta a fost. Interesant este că, la puțin timp după aceea, lista mea de prieteni care-mi urmăresc activitatea pe facebook s-a mărit cu o mie de persoane, cei mai mulți dintre ei fani mexicani și columbieni de-ai lui J Balvin“, a declarat Nicole Cherry.

Cea de-a patra ediţie a transforming show-ului s-a impus ca lider de piaţă la nivel urban, cu un rating mediu de 7.5% şi 15.4% cotă de piaţă, clasând principalul competitor, Pro TV, pe poziţia secundă, cu 7.4% rating şi 15.2% cotă de piaţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata