Breaking news

Iuliana Tudor a lăcrimat în emisiunea O dată-n viață de la TVR 1

loading...

Iuliana Tudor, gazda emisiunii ”O dată-n viață” de la TVR 1, de vineri seară a lăcrimat în timpul show-ului pentru că un caz social prezentat în cadrul ediției, și-a găsit rezolvarea.

iuliana tudor - o data-n viataEmisiunea „O dată-n viaţă” de la TVR1, din 5 aprilie i-a avut ca invitaţi pe Anca Ţurcaşiu şi Gheorghe Turda (Maramureş), Ricky Dandel şi Maria Dragomiroiu (Oltenia) şi Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Nicoleta Voica (Banat).

Invitaţii au acceptat propunerea Iulianei Tudor şi astfel, prin prestaţia lor artistică au ajutat la mediatizarea a trei cazuri sociale. Mai mult decât atât, gazda show-ului le-a propus şi cateva probe practice.

Pentru Anca Ţurcaşiu, platoul emisiunii s-a transformat în TVR Gym, iar Anca i-a invitat pe trei artişti din Orchestra Lăutarii, să facă exerciţii fizice, folosindu-se de câteva ustensile din „gospodărie”, Ricky Dandel a readus la TVR atmosfera serilor de gală când prezenta Cerbil de Aur, iar Ovidiu Lipan Ţăndărică a venit cu un microrecital de toace, în premieră. Provocarea pentru Iuliana Tudor a venit din partea lui Ricky Dandel, cel care i-a propus Iulianei să cânte în duet o piesă din folclorul românesc.

Cel mai emoţionant moment al serii a fost microrecitalul susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, la un ansamblu de toace, ca o invitaţie la reculegere, în Postul Paştelui.

„Momentul cu toacele este o idee care mi-a venit în timp, şi pe care am purtat-o de la Paris până, iată, la emisiunea Iulianei Tudor. Este un moment special, care produce aceeaşi emoţie peste tot în lume. M-am bucurat să-l aduc în emisiunea Iulianei Tudor, care este o profesionistă, iar emisiunea i se potriveşte extraordinar!”, a declarat Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Ricky Dandel a ținut să precizeze la finalul emisiunii că totul: A fost extraordinar în seara aceasta, m-am simţit ca la una dintre cele 5 ediţii ale «Cerbului de Aur» pe care le-am prezentat, la TVR. Este o emisiune caldă, realizată de profesionişti. Se simte când cineva transpiră artă. Iar la acest show este vorba despre artă. Plecând de la titlul emisiunii, aş putea spune că o experienţă pe care am trăit-o doar o dată în viaţă ar fi coborârea într-o Piramidă din Egipt. A fost un sentiment unic.

Și Anca Ţurcaşiu a ținut să precizeze faptul că: M-am simţit minunat în seara aceasta, purtând portul tradiţional şi fiind alături de folclor. A fost o atmoferă specială, care se potriveşte foarte bine cu titlul «o dată-n viaţă». Eu doar o dată-n viaţă am făcut un copil şi acum regret că n-am repetat experienţa. Mi-aş dori să mai fi făcut încă un copil, dar acum nu se mai poate. Deci da, maternitatea rămâne, pentru mine, o dată-n viaţă.

Gazda show-ului de la TVR, Am şi cântat astă-seară. A fost o provocare specială, pentru că, de ceva vreme nu obişnuiesc să mai când în emisiune. Dar mi-a plăcut şi, poate, voi mai repeta experienţa. Muzica rămâne prima mea mare dragoste. A fost o seară plină de emoţii. Am lăcrimat văzând că unul dintre cazurile sociale prezentate în emisiune – cel al unei fetiţe fără nicio şansă la viaţă, dar în pericolul ca ea şi mama ei să rămână în stradă –şi-a găsit rezolvare imediat. Cele două au primit o casă. Şi m-a mai emoţionat tare mult şi momentul adus de Ovidiu Lipan Ţăndărică, microrecitalul cu toacele, adus în premieră la noi. 

Probele muzicale au fost acompaniate de maestrul Nicolae Botrgos şi Orchestra Lăutarii din Chişinău, iar paşii de dans au fost daţi de Ansamblul Doina Dunării din Giurgiu. Nu au lipsit nici Floarea şi Gheorghe (Actorii Maria Buză şi Marius Rizea), cu un moment de umor inspirat din cele mai recente ştiri mondene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata