Breaking news

Iuliana Marciuc revine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme”

loading...

Chiar dacă câteva luni bune Iuliana Marciuc se ocupă – ca producător – de amplul proiect „Eurovision 2015”, ea nu a lăsat deoparte „prima sa dragoste”, emisiunea „Destine ca-n filme”.

Destine Marciuc si Dr Belis ed 17martieÎn paralel cu Eurovisionul, Iuliana Marciuc a muncit din greu pentru a pregăti un nou sezon de „Destine ca-n filme” – emisiune care, prin exemplele extraordinare de viaţă reală pe care le prezintă, se situează constant în topul celor mai urmărite programe la TVR 2.

Astfel, în 17 martie, Iuliana Marciuc vă invită la „Destine ca-n filme” să cunoaşteţi poveştile mai puţin cunoscute a două personalităţi – nume cunoscute şi respectate în domeniile lor de activitate: medicul legist prof.dr. Vladimir Beliş şi speologul dr.Cristian Lascu.

Prof.dr. Vladimir Beliş şi-a început cariera ca medic pediatru, însă viaţa avea să-l ducă spre o cu totul altă specializare, cea a medicinei legale. A autopsiat trupul soţiei celui mai bun prieten, a asistat la execuţii, pedepse date pentru crime duble sau în cazul gravelor delicte economice şi a semnat certificatele de deces ale soţilor Ceauşescu. Fostul director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti vine la „Destine ca-n filme” pentru a face dezvăluiri spectaculoase.

Speologul Cristian Lascu este un înverşunat militant pentru conservarea patrimoniului naţional şi protejarea Deltei Dunării. A descoperit în jur de 35 km de galerii de peşteră şi a primit Premiul pentru “Cel mai bun jurnalist de mediu” oferit de Ambasada Franţei. În prezent, dr.Cristian Lascu locuieşte precum strămoşii noştri, într-un fel de aşezare neolitică, ruptă de orice „tâmpeală lumească” – aşa cum îi place să spună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata