Breaking news

Iuliana Marciuc, față în față cu Oprah Winfrey de România

loading...

Noi Destine ca-n filme” prezentate de  Iuliana Marciuc se întânlește, marți la TVR 2, în emisiunea ”Destine ca-n filme”, cu Mbela Nzuzi, numită de Retures ”Oprah Winfrey de România”.

Destine ca-n filme Mbela NzuziÎn cea de-a doua ediţie din acest an a emisiunii „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc a pregătit două poveşti adevărate, de viaţă, dar pline de dramatism.

Prima dintre ele este cea a unui tânăr cuplu care, în noiembrie 2009, a trecut în câteva clipe de la extaz la cea mai adâncă agonie. Tocmai deveniseră părinţii unui bebeluş mult aşteptat şi se bucurau din plin de mica minune care intrase în viaţa lor.

Din păcate, universul lor s-a prăbuşit în secunda în care au aflat că micuţul lor a fost aproape carbonizat, în incubatorul care trebuia să îl ajute să se dezvolte normal în primele zile de viaţă. Din fericire, copilul a supravieţuit iar acum, după patru ani, părinţii lui povestesc la Destine ca-n filme”  întregul şir de evenimente care le-a marcat viaţa.

Cea de-a doua poveste a emisiunii începe în îndepărtatul şi exoticul Congo, locul  din care Mbela Nzuzi a trebuit să fugă în 1997, din ţara aflată sub dictatura sângeroasă a lui Mobuto Sese Seko.

La 21 de ani, Mbela a aflat că soţul ei a fost arestat pe motive politice aşa că pentru a-i salva viaţa, a reuşit să orchestreze evadarea lor aproape ca-n filme. A trebuit să-şi părăsească fetiţa şi a ajuns în România unde a cerut statut de refugiat.

Acomodarea la noi a fost departe de a fi una uşoară, iar oamenii nu au fost nici ei foarte prietenoşi cu noii veniţi.

Aflaţi la Destine ca-n filme” povestea incredibilă a Mbelei Nzuzi, cea pe care agenţia Reuters a comparat-o cu celebra Oprah Winfrey.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata