Breaking news

Iuliana Marciuc aduce la TVR 2 noi Destine ca-n filme

loading...

Iuliana Marciuc continuă să prezinte la TVR 2, în fiecare marți, Destine ca-n filme, și să aducă în fața românilor, povești impresionante de viață.

destine ca-n filme - tvr 2Prima este povestea Steluţei Duţă, abandonată de părinţi la naştere, împreună cu fratele ei geamăn. A crescut într-un centru de plasament din Buzău, unde a trebuit să îndure bătăi crunte de la fetele mai mari. La 15 ani a ajuns pe stradă. Tehnica ei de supravieţuire era să se tundă mereu scurt şi să se poarte băieţeşte, ca să nu fie violată.

Când părea că nimic bun nu se poate întâmpla, în viaţa ei a apărut Constantin Voicilaş, antrenorul secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Buzău. Iar viaţa Steluţei s-a schimbat radical, odată cu descoperirea boxului. Cu ajutorul antrenorului a ajuns campioană naţională, apoi campioană europeană şi vice-campioană mondială la box.

Cel de-al doilea erou al acestei ediţii este Alin Totorean, care şi-a dedicat viaţa călătoriilor. El este un profesionist al drumului dar, cu toată experienţa acumulată, a trăit trei zile de infern în deşertul australian. Atunci a descoperit că o singură greşeală te poate costa viaţa.

Exploratorul Alin Totorean a primit o lecţie extrem de dură, din care a învăţat că niciodată nu trebuie lăsat deoparte nici cel mai mic detaliu.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata