Breaking news

Italienii dau năvală și în 2016 la X Factor România

loading...

O italiancă ce a cântat alături de celebrul Toto Cutugno, vine vineri pe scena X Factor România 2016, la Antena 1.

cecilia-cesarioArtiștii cu experiență, deja lansați în lumea muzicală, nu ocolesc scena „X Factor”. Este și cazul unei cântărețe din Italia, care a cântat în multe concerte alături de celebrul Toto Cutugno și care vinerea aceasta își încearcă norocul în fața celor patru jurați de la „X Factor” România.

Cecilia Cesario se prezintă ca fiind artistă și mamă și poveștește că s-a îndrăgostit de România atunci când a susținut mai multe concerte la Sala Palatului, alături de Toto Cutugno. Frumoasa brunetă a decis astfel să se înscrie la acest concurs tocmai pentru că se simte atașată de țara noastră.

Tot vineri, telespectatorii Antena 1 au parte de show pe scena „X Factor” susținut de personaje care mai de care mai spumoase, de la Exotica Mary, o asistentă medical îndrăgostită de muzică, de un fiu de preot care iubește muzica pop, de un român get-beget care oferă juraților un spectacol 100% arăbesc, dar și de un puști de numai 14 ani care va cânta cât trei oameni, cu interpretări dintre cele mai diferite. Care dintre aceștia va merge mai departe și va obține voturile de încredere ale celor patru jurați rămâne de văzut într-o nouă ediție „X Factor”.

Este al treilea an consecutiv, când cel puțin unul dintre concurenți este italian. În 2014 la X Factor România a venit Alessio Paddeu iar în 2015, pe scena X Factor au ajuns Thomas și Amato, botezați mai apoi de Brenciu în ”Tomato”.

loading...
1 Comentariu
  1. Inchirieri auto Bucuresti spune

    Un concurs foarte reusit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata