Breaking news

Irina Tarãu i-ar putea lua locul Monicãi Petricã în juriul România Danseazã

loading...

Micuţa balerinã Irina Tarãu, printre puţinele tinere care a ştiut cã vârsta recomandatã pentru a începe mersul pe poante este 11 ani i-ar putea lua locul Monicăi Petrică în juriul de la România Dansează.

irinaCu o reprezentaţiei impecabilã, Irina i-a uimit pe cei trei juraţi, care i-au mãrturisit cã şi-ar dori sã o vadã ocupând un loc în juriul acestui show, peste câţiva ani. Vizibil emoţionatã, Irina le-a spus cã Monica este exemplul ei în viaţa. Şi pentru cã a împlinit de curând 11 ani, CRBL s-a oferit sã îi cumpere el prima pereche de poante.

Irina Tarãu practicã dansul clasic de mai bine de şase ani şi petrece zilnic cinci ore în sala de balet. Intrebatã ce model şi-a ales în viaţã, Irina a spus fãrã sã clipeascã Monica Petricã: N-am vãzut-o niciodatã pe scenã greşind! Mi-aş dori foarte tare sã ajung ca ea!

Ba mai mult, Irina a mãrturisit cã a avut ocazia chiar sã joace într-un spectacol alãturi de Monica: Am fost pe aceeaşi scenã, însã nu am îndrãznit sã întru în vorbã cu ea!

Mihai Bendeac a fost de-a dreptul fermecat de prestaţia micuţei balerine: Eşti minunatã şi sper ca peste ani sã fii aici, în juriu!, iar Monica nu a putut sã nu remarce talentul fetei: Se vede cã ai muncit mult şi cã eşti foarte talentatã. O sã ajungi o mare balerinã!

Nu ratati o nouã ediţie incendiarã „România Danseazã”, duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata