Breaking news

Ioan Mardare, concurentul scump la vorbă cu jurații X Factor – VIDEO

loading...

Atât Răzvan și Dani cât și cei trei jurați au avut de furcă cu Ioan Mardare, un rapper din Piatra Neamț, extrem de scump la vorbă. Cheloo a fost enervat de atitudinea concurentului.

ioan mardareDuminica trecutã, cel de-al doilea episod al audiţiilor X Factor difuzat la Antena 1 a revenit cu o surprizã de proporţii, aducând în faţa juriului, în sfârşit, un rapper pe gustul lui Cheloo.

Ioan le-a dat mari bãtãi de cap prezentatorilor X Factor în culise, de-abia scoţând de la ei câteva vorbe. Rãzvan a rezolvat imediat misterul, când tânãrul de 19 ani i-a spus cã vine tocmai de la Piatra Neamţ – “Aştia de la Piatra Neamţ sunt toţi de pe altã planetã!”.

 

Însă, până să-l aprecieze pentru talentul său muzical, concurentul l-a  scos din sărite pe Chello, întrucât nu a vrut să vorbească cu el și nici cu Delia. Doar Dan Bittman a reușit să comunice cu acesta și să scoată câteva cuvinte de la el.

Catalogat de cei doi prezentatori, Rãzvan şi Dani, drept o nãlucã, ce nu vorbea cu nimeni în backstage, Ioan Mardare l-a fãcut pe Cheloo sã exclame: Extraordinar! In sfârşit un bãiat care poate sã o omoare pe <<pisi>> din trei cuvinte. Putem sã ne jucãm frate, pot fi mentorul tãu!

Nici în faţa juriului nu a fost mai uşor: Îşi bate joc de noi, ieşi afarã, ţi-am pus 100 de întrebãri şi tu eşti monosilabic! a exclamat Cheloo exasperat de atitudinea concurentului.

Cu toate acestea, prestaţia lui pe scena X Factor l-a convins cã meritã un loc mai departe în show. “Când a început sã cânte, a fost în atitezã cu faţa de mut, chiar m-a distrat, asta e mare lucru!”.

Cocun Kills a primit la final trei de DA, și un ”Extraordinar” din partea exigentului jurat Cheloo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata