Breaking news

Încã un poliţist printre concurenţii X Factor

loading...

Dupã ce în cel de-al doilea sezon X Factor, o tânãrã poliţistã s-a bucurat de un succes nebun, ajungând pânã în marea finalã a super show-ului, îndrumatã chiar de Cheloo, un alt poliţist îşi încearcã norocul anul acesta la X Factor.

politist la x factorAlexandru a pornit la drum susţinut îndeaproape de colegii sãi poliţişti, care îşi fac deja planuri şi cautã microbuze pentru a veni sã îl susţinã în gale.

Alexandru are douã mari pasiuni, motoarele – are o motocicletã Suzuki pe care a parcurs deja 30 000 de km şi muzica: Dupã ce am urcat pe scenã pentru prima oarã, mi-am dat seama cã este ceva ce vreau sã trãiesc la nesfârşit şi de care nu mai vreau sã scap.

Întrebat cu ce se ocupã, ce înseamnã mai exact meseria de poliţist, Alexandru a rãpuns cã lucreazã pe linia de cercetare penalã, spre amuzamentul lui Cheloo, care a completat imediat: Omul a venit aici sã îşi susţinã reputaţia, a zis decât poliţist, mai bine lãutar.

Concurentul nu şi-a început interpretarea pânã nu le-a fãcut o mãrturisire juraţilor: Cel mai tare în concursul ãsta este cã v-am vãzut pe fiecare dintre voi, pe scenã. Am fost şi în public, privindu-vã de jos, acum sunt eu aici şi voi sunteţi cei care mã priviţi.

Dacã va reuşi sau nu sã îi convingã pe juraţi cã meritã un loc în etapa urmãtoare, rãmâne de vãzut duminica aceastã, de la 20:30, în cel de-al treilea episod X Factor, la Antena 1.

Audiţiile celui de-al treilea sezon X Factor au adus în faţa juriului o mulţime de tineri talentaţi, dar şi foarte frumoşi, astfel cã prezenţa feminina a juriului, Delia, a fost pusã de foarte multe ori în situaţii dificile. A fost şi cazul Alex Mataev, tânãrul, faţã de care jurata a avut o reacţie de-a dreptul neaşteptatã.

Delia a fost atât de plãcut impresionatã de ce a vãzut pe scena X Factor şi de interpretarea melodiei “I don’t wanna miss a thing”, încât i-a fãcut tânãrului o mãrturisire ce  i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte: “Alex, te iubesc!”.

Din pãcate însã, un  singur vot nu e de ajuns la X Factor, astfel cã Alex va trebui sã îi convingã şi pe ceilalţi doi juraţi, despre care se ştie cã nu sunt chiar aşa uşor de impresionat.

Dacã va reuşi sau nu sã treacã în etapa urmãtoare a super show-ului, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata