Breaking news

I’m a star, o nouă rubrica la Observatorul matinal, realizată de studenţii IMA

loading...

“I’m a star” (IMA STAR) este cea mai nouă rubrica din Observatorul matinal, care va putea fi urmărită începând de luni dimineaţă şi va fi susţinută exclusiv de absolvenți ai Intact Media Academy.

Sabrina PredaFie că este vorba de prezentarea vremii sau a horoscopului matinal, de reportaje şi ştiri, “I’m a Star” este rezervat celor mai talentaţi foşti şi actuali studenţi IMA.

“Foarte curând vor începe înscrierile la Intact Media Academy şi este important să se ştie de la bun început că Antenele au porţile deschise jurnaliştilor tineri, dedicaţi, care pot ţine pasul cu cea mai puterica şi experimentată echipa de ştiri, cea a Antenei 1 şi Antenei 3. I’m a Star este o dovadă în acest sens, cei mai buni studenţi şi absolvenţi vor avea spaţiu de emisie la Observatorul matinal, care este lider de audienţă zilnic. Nu spun că-i uşor, dar mulţi absolvenţi IMA au demonstrat că iubesc această meserie şi sunt acum colegii mei, angajaţi ai Antenelor”, spune Alessandra Stoicescu, director general Intact Media Academy.

Unul dintre reporterii prezentatori care va putea fi văzut de luni la Observatorul matinal este Sabrina Preda. Sabrina face parte din cea mai recentă generaţie de studenţi Intact Media Academy.

“Cursurile sunt cele de prezentator, editor imagine, reporter, cameraman şi sunt susţinute de oameni de media valoroşi cu o experienţă remarcabilă în domeniu, care împărtăşesc studenţilor din activitatea lor. Jurnalismul se învaţă la IMA, de la cei mai buni”, a mai adăugat Alessandra Stoicescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata