Breaking news

Ilie Năstase spune la Digi 24, cum a împărțit același pat cu Țiriac

loading...

Sâmbătă, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, la Digi 24, într-un interviu acordat Mirunei, Ilie Năstase dezvăluie cum a ajuns să împartă același pat cu Ion Țiriac.

ilie nastase - jurnal pentru copiiMiruna, prezentatoarea emisiunii “Jurnal pentru copii”, difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 08.30, la Digi24 HD, a reuşit să afle de la fostul jucator de tenis de câmp, Ilie Năstase, cum a jucat tenis în şosete şi de la ce pornesc toate glumele şi tachinările lui cu Ion Ţiriac.

Ne tachinăm unul pe altul pentru că suntem prieteni de multă vreme. Daca vrei să ştii o noutate, eu am dormit cu el în pat (când nu aveam bani, pentru că ştii că barbaţii nu dorm împreună în pat) mai mult decât cu cele 4 neveste ale mele”, povestește marele campion.

Ilie Năstase, de două ori numărul unu mondial la tenis, recunoaşte că atunci când a început acest sport, tenisul nu era atât de popular în ţara noastră. Copiii din ziua de astăzi au multe modele de urmat, acces la antrenamente de înaltă performanţă şi suportul părinţilor şi al societăţii. Despre partida de tenis pe care a câştigat-o încălţat doar în…şosete, marele jucător de tenis isi aminteste amuzat.

Nu aveam nici echipament, cred că aveam 20 de ani, eram cu Ţiriac si jucam în turnee mai mici ca să învăţăm să jucăm şi noi în afara ţării. Am jucat odată în tenişi chinezeşti şi alunecam rău, erai ca pe gheaţă şi m-am enervat şi i-am scos şi am şi câştigat”, a mai spus Ilie Năstase.

Mai multe detalii şi interviul complet, poate fi urmărit sâmbătă, 15 martie, de la ora 08.30, la Digi24 HD, în cadrul emisiunii „Jurnal pentru copii”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata