Breaking news

„Ilie Năstase, o rachetă de aur”, emisiune-eveniment la TVR 2

loading...

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la câştigarea de către Ilie Năstase a primei poziţii în tenisul mondial, TVR 2 îi dedică o emisiune eveniment.

ilie nastase - atpSâmbătă, 30 noiembrie, TVR 2 difuzează de la ora 17.00, emisiunea-eveniment  „Năstase, o rachetă de aur, care marchează împlinirea a 40 de ani de la câştigarea de către marele sportiv a poziţiei de lider mondial în tenis.

Daniela Zeca-Buzura este gazda unei întâlniri aniversare a campionului Ilie Năstase, cel care a revoluţionat lumea tenisului românesc şi internaţional, cu Cristian Ţopescu, cel care şi-a pus amprenta în lumea sportului din poziţia de comentator.

57 de titluri individuale, 4 trofee la Turneul Campionilor şi 109 meciuri câştigate în 18 ani pentru echipa de Cupă Davis a României sunt câteva dintre victoriile care se regăsesc în palmaresul lui Ilie Năstase.

Emisiunea este completată de fragmente din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, care ilustrează momente din primii ani de performanţă ai marelui sportiv român, precum şi imagini din timpul marilor sale reuşite.

Emisiunea este preluată de TVR HD duminică, 1 decembrie, de la ora 18.00 şi este disponibilă simultan online pe TVR+.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata