Breaking news

Iată cei șase finaliști ai Selecției Naționale Eurovision România 2016

loading...

Dream Walkers, Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Vanotek feat. The Code & Georgian și Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt cei șase concurenți care s-au calificat în finala Selecției Naționale Eurovision România 2016.

finalisti eurovision 2016TVR  a revitalizat Selecția Națională Eurovision. Dacă în anii trecuți, totul era făcut în spatele ușilor închise, lăsând loc la interpretări și scandaluri, în 2016, totul este la vedere.

Iuliana Marciuc, producătorul Selecției Naționale Eurovision România, a reușit cu echipa TVR, să organizeze un alt fel de Eurovision, la Baia Mare.

Decor modern, sistem de jurizare transparent, cu note la vedere, modalitate de prezentare inedită a show-ului, au fost atuurile semifinalei de vineri de la Baia Mare.

Însă, toate aceste detalii organizatorice și tehnice sunt în van căci creațiile muzicale ajunse în competiție, au fost catastrofale.

După ce toți cei 12 concurenți au evoluat pe scenă, jurații și-au prezentat notele și au trimis în finală patru dintre ei:  Dream Walkers, Mihai Trăistariu, Florena și Ovidiu Anton.

În timp ce restul de opt concurenți au trecut prin focurile televotingului pentru a putea ocupa două din locurile rămase libere în finala de sâmbătă.

Vanotek feat. The Code & Georgian și Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ au fost preferații publicului și astfel prind finala Eurovision România 2016.

Vanotek feat. The Code & Georgian au primit 984 voturi iar Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ 852 voturi de la public.

În finala de sâmbătă, doar publicul votează. Vor alege prin televot pe unul din cei șase finaliști, pentru  a reprezenta România la Eurovision pe scena de la Stockholm, Suedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata