Breaking news

Iată cei opt semifinaliști de la Vocea României 2013

loading...

Sânziana Niculae, Jovana Milovanovic, Marius Marin, Muneer Al Obeidli, Claudia Iuga, Adrian Nour, Mihai Chițu și Ana Maria Mirică, sunt cei opt semifinaliști de la Vocea României 2013.

semifinalisti vocea romaniei 2013Sâmbătă seară, s-au aflat cei opt semifinaliști ai sezonului cu numărul trei de la Vocea României. Din cei 16 concurenți calificați în sferturile de finală, jumătate au plecat acasă și jumătate în semifinale.

Andi Grasu a deschis sferturile de finală și a fost primul care a plecat acasă. Moga a decis să meargă în semifinale cu Jovana Milanovic, întrucât publicul a votat-o pe Sânziana Niculae. Astfel că Andi Grasu și Felix Burdușa au fost eliminați din concurs.

Marius Marin din echipa Loredanei a ieșit pe primul loc la televot, calificându-se astfel în finală. Loredana a ales să îl salveze din cei trei rămași în echipă pe Muneer. Astfel că acasă au plecat Florin Mândru și Alina Dorobanțu.

Smiley merge în semifinale cu Claudia Iuga și Adrian Nour. Polițista din Arad a ieșit pe primul loc la televot, în timp ce Smiley l-a trimis în semifinale pe Adrian Nour, eliminându-i pe Stella și Iolanda Moldoveanu.

Din echipa lui Horia Brenciu, în semifinale merg  Mihai Chițu, ales de public, și Ana Maria Mirică, salvată de jurat.

În timp ce Georgia Dascălu și Denisa Moșincat, au fost eliminate de Horia Brenciu. Sâmbăta viitoare, pe 21 decembrie, se va desfășura semifinala. Fiecare jurat mai are în competiție câte doi concurenți. Alegerea celor patru finaliști se va face atât în baza voturilor telespectatorilor care au o pondere de 50% cât și în baza votului fiecărui jurat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata