Breaking news

Iată cei nouă finaliștii X Factor România 2014 care merg în galele live

loading...
0 16

Delia Matache, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Junior și-a ales sâmbătă seară, finaliștii cu care merg în Galele Live X Factor România 2014. Regulamentul concursului s-a modificat substanțial față de primele trei ediții, astfel că după etapa de bootcamp au urmat duelurile care au hotărât finaliștii.

finalisti x factor 2014După 12 ediții de audiții cu public, în care peste 400 de concurenţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, Delia, Horia și Ștefan au ales fiecare câte 14 competitori pe care i-au adus în bootcamp, de unde au selectat câte șase pentru faza duelurilor.

Etapa din bootcamp cu scaunele a fost noutatea acestei ediții, întrucât, jurații s-au văzut nevoiți să ia decizii grele și să elimine concurenții pe care-i aleseseră cu doar câteva minute înainte doar pentru că altul era mai bun.

În faza duelurilor, Delia a ajuns cu 6 trupe, Bănică cu 6 concurenți peste 20 de ani, iar Brenciu cu șase puștani până în 20 de ani. Fiecare din ei au ales în să meargă în Galele Live, cu trei concurenți.

Delia: R-Twins, Trupa 69, Contrast.

Horia Brenciu: Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie

Ștefan Bănică Junior: Alexandra Crișan, Alexandru Florea, Nicoleta Nucă

În acest an vor fi doar patru Gale Live, prima va fi organizată pe 5 decembrie 2014. Din cei 9 concurenți, în prima gală, în baza voturilor telespectatorilor, vor merge în gala cu numărul doi, doar primii șase.

Ultimul clasat la televot, pleacă acasă. Ocupanții locurilor 7 și 8 intră la duel. Cântă câte o piesă, iar jurații salvează pe unul din ei. Astfel că în gala cu numărul doi merg mai departe doar șapte.

Din cei șapte, în urma televotingului, în gala trei merg direct primii 4. Cel de pe locul șapte pleacă acasă, iar cei de pe pozițiile 5 și 6 intră la duel. Jurații aleg și de astă dată pe cine salvează și trimit în gala cu numărul trei. În Gala Live cu numărul trei ajung cinci concurenți, primi doi la televot merg în marea finală, cel de poziția cinci pleacă acasă. În timp ce ultimul finalist este ales de jurați dintre locurile 3 și 4.

Doar unul dintre ei va ajunge să pună mâna pe trofeul X Factor și pe premiul cel mare al concursului muzical în cuantum de 100.000 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata