Breaking news

Iată cei 13 concurenți care se bat pentru trofeul Top Chef România

loading...

13 concurenţi rãmaşi în lupta pentru titlul Top Chef România continuă duelul culinar, în fiecare luni seară la Antena 1, în speranța că vor pleca acasă cu marele premiu.

Top Chef_13Cel de-al doilea episod al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, difuzat asearã la Antena 1 a pus la grea încercare ceilalţi 12 bucãtari profesionişti înscrişi în lupta pentru titlul Top Chef România.

Proba duelului, inspiratã din poveştile de viaţã ale celor trei juraţi, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, i-a determinat pe concurenţi sã lupte cu toate forţele pentru a-i impresiona pe juraţi, lucru ce s-a şi întâmplat.

Dupã lungi dezbateri, juriul Top Chef a decis ca 7 dintre cei 12 concurenţi vor merge mai departe.

Liliana Petraru, Mihai Irimia, Veres Istvan, Alexandra Leon, Daniel Grosu, George Crãciun şi Cristian Carabageac sunt cei şapte norocoşi care vor merge mai departe în cel de-al treilea episod al show-ului.

În minutul de aur, 22:06, peste 1 318 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau duelul dintre Liliana Petraru şi Marcel Bejinariu, în care cei doi concurenţi au fost provocaţi sã reinterpreteze sarmaua româneascã, dupã o reţetã propusã de juratul Nicolai Tand.

Liliana a fost cea care a mers la sigur, cucerindu-i pe juraţi cu preparatul sãu şi primind un loc mai departe în competiţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata