Breaking news

Iată care sunt cei patru concurenți calificați în finala Vocea României 2013

loading...

Adrian Nour, Sânziana Niculae, Mihai Chițu și Marius Marin sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2013, care joi, 26 decembrie își vor disputa premiul de 100.000 de euro.

finaliști vocea romaniei 2013Trei băieți și o fată s-au calificat sâmbătă seară, în direct la Pro TV, în finala concursului muzical Vocea României 2013.

Din cei opt semifinaliști, în finală au ajuns doar patru. Câte unul din fiecare echipă a celor patru jurați de la Vocea României.

După ce fiecare din cei opt semifinaliști au cântat câte două piese, Pavel Bartoș a dat start televot iar telespectatorii și-au putut alege preferații.

Stabilirea celor patru finaliști s-a făcut cumulând votul fiecărui jurat cu votul telespectatorilor.

Fiecare din cei patru jurați au acordat procente egale concurenților, astfel că în baza voturilor de la televot sau decis finaliștii.

Smiley merge în finală cu Adrian Nour care a primit 67% din voturile telespectatorilor, în timp ce Claudia Iuga a adunat doar 33% din voturile pentru echipa sa.

Marius Moga merge în finală cu Sânziana Niculae care a primit 635 din voturile publicului. În timp ce Jovana Milovanovic 37% din sufragii pleacă acasă.

Horia Brenciu luptă în finală cu Mihai Chițu care a primit 67% din voturile publicului.

În timp ce Loredana merge în finală cu Marius Marin, care a primit 64% din voturile telespectatorilor.

Finala concursului național Vocea României va avea loc pe 26 decembrie 2013, în a doua zi de Crăciun, în direct la Pro TV de la ora 20,30. Telespectatorii vor decide prin vot cine pleacă acasă cu trofeul Vocea României dar și cu premiul de 100.000 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata