Breaking news

Horia Brenciu îi ia locul Deliei în juriu, la Te cunosc de undeva!

loading...

Delia Matache e out de la show-ul Te cunosc de undeva. În locul blondei, Antena 1 l-a pus în juriu pe ex-PROTV-istul, Horia Brenciu.

horia brenciu si deliaHoria Brenciu vine, din 29 martie,  la Te cunosc de undeva! Și va lua loc la masa juriului, în locul Deliei Matache și alături de Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits.

Brenciu spune că cei trei jurați l-au primit precum un prieten întârziat la o petrecere.

Exact așa cum se primește un prieten întîrziat la o petrecere. Nu e ușor să fii printre vedete care deja au jumătate de sezon la activ. Mai mult decat atât, emisiunea este în sezonul al V-lea. Asta nu face deloc simplă prezența mea acolo. O nouă provocare înseamnă un nou test pentru mine! A fost prima mea întâlnire cu Orodici. La prima filmare, în platou, mi-a zis că îi e frică de mine. În general, tuturor le e teamă de expansivitatea mea. I-am liniștit și le-am zis că am venit aici ca într-o vacanță, nu la o luptă pe viață și pe moarte…Abia aștept primele întâlniri cu juriul și cu faimoșii concurenți”, a declarat Horia Brenciu.

Și, pentru că respectă acest show, Horia Brenciu s-a gândit ca, în prima emisie, pe 29 martie, să nu vină cu mâna goală: O să le ofer tuturor o surpriză… LIVE!

În cadrul show-ului de sâmbătă, Delia îi va preda ștafeta lui Horia Brenciu la masa juriului și va părăsi show-ul cu o transformare de senzație. Blonda o va întruchipa pe Loredana și va cânta, alături de Doru Todoruț, piesa “Lumea ta”.

Antena 1 spune că: Delia a fost nevoită să renunțe, cu regret, la proiectul Te cunosc de undeva! din cauza programului foarte aglomerat căruia nu-i mai putea face față.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata