Breaking news

Hitul „Asereje” al fetelor de la Las Ketchup în varianta de România

loading...

Cu toţii am încins ringurile de dans pe melodia fetelor de la Las Ketchup, Asereje, iar când au venit în România, peste 5000 de spectatori s-au înghesuit sã le vadã.

te cunosc de undevaEchipa „Te cunosc de undeva!” nu a ratat ocazia de a le readuce în ţarã, într-o variantã…de senzaţie. Pepe, Andrei Ştefãnescu şi Sonny Flame fac sâmbãta aceasta, de la 20:30, un trio incendiar pe scena transforming show-ului.

O nouã ediţie „Te cunosc de undeva!” ia startul sâmbãta acesta la Antena 1. Pentru prima oarã în concurs, echipa transforming show-ului a pregãtit un trio de senzaţie, inspirat de celebrele surori Las Ketchup. Cu un make up special, dresuri plasã, peruci şi tocuri de 12 cm, Pepe, Andrei Ştefãnescu şi Sonny Flame au încins atmosfera încã de la apariţia lor pe scena transforming show-ului.

„Eu sunt cea mai tânãrã şi cea mai iute dintre ele, Las Chilli”, a glumit Pepe, iar colegii sãi au dus imediat gluma mai departe: „Eu sunt cea mai proeminentã, Las Curry!” a spus şi Andrei, pentru ca Sonny, singura „blondã” de pe scenã sã se autointituleze „Las Muştãrica”.

Invitatul special al juriului, Monica Davidescu a fost de-a dreptul cuceritã de interpretarea bãieţilor, cãrora le-a mãrtusit cu zâmbetul pe buze: „Voi aţi fost absolut perfecţi, dar aş vrea sã nu vã vadã totuşi fetele de la Las Ketchup!”

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata