Breaking news

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, debutează pe 22 septembrie la Antena 1

loading...

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, cel mai așteptat show culinar al toamnei, este gata de start. Emisiunea va începe la Antena 1 pe 22 și 23 septembrie.

HELL'S Kitchen -  iadul bucatarilorÎn această toamnă la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent: “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 și 23 septembrie, de la ora 20.30.

Luni și marți telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu cei trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, care sunt pregătiți să dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare.

”Suntem nerăbdători să vedeți la ce lucrăm în perioada asta. Suntem în toiul filmarilor pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, filmam într-un decor cu totul și cu totul spectaculos, într-un regim aparte, pentru că cei 20 de concurenți sunt monitorizați tot timpul. Asta e de fapt una dintre noutățile absolute cu care acest format vine pe piața show-urilor culinare”, mărturisește Florin Dumitrescu.

La rândul lui, chef Sorin Bontea recunoaște că proiectul este o provocare în sine și pentru ei trei, jurații: Cei de acasă sunt obișnuiți să ne vadă privirile dure și să ne audă comentariile acide. Pot să vă dezvălui că nu ne vom dezice nici de această dată, mai ales că acum vorbim de concurenți care au ceva experiență în acest domeniu. Provocarea supremă pentru ei este să reușească să țină un restaurant în toată puterea cuvântului și să demonstreze că își merită locul în bucataria unui restaurant.

Cât despre chef Scărlătescu, acesta recunoaște că telespectatorii vor avea parte de multe momente savuroase în show, pentru că cei 20 de concurenți locuiesc practic împreună non-stop: Ei stau într-o casă special amenajată pentru ei, lipita de restaurant și bucătărie. Veți vedea însă și momente tensionate, de asta pot să vă asigur, pentru că nu e ușor să ții bucătăria unui restaurant în care vin și multe vedete, apoi veți vedea și momente spectaculoase cu probe la care nici nu vă gândiți, dar și filmări în locuri inedite.

În lupta lor pentru a supraviețui în bucătărie și pentru a câștiga concursul și marele premiu în valoare de 80.000 de euro, cei 20 de concurenți vor fi supravegheați și de cele două ajutoare ale juraților, sous-chefii Alex Petricean (DArtagnan) și Mimi Nicolae. Așadar, pe 22 și 23 septembrie se deschid porțile Iadului Bucătarilor, de unde, după cum garantează cei trei jurați, scapă cine poate!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata