Breaking news

HBO GO disponibil acum şi pentru clienţii de televiziune NextGen

loading...

HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astăzi pentru clienţii NextGen Communications cu pachete MAXPAK.

După introducerea HBO GO pe platformele de televiziune (satelit şi IPTV) ale Romtelecom, pentru toţi clienţii MAXPAK, în luna aprilie a acestui an, HBO GO adaugă un nou operator în lista sa.

Începând de astăzi, şi mai mulţi abonaţi MAXPAK vor beneficia de serviciul de video-on-demand lansat de HBO. Timp de două luni, clienţii NextGen care deţin abonamente MAXPAK vor putea testa gratuit HBO GO şi vor avea acces de oriunde şi oricând, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, la peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

Serviciul HBO GO permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe calculator, tabletă sau smartphone (platformele Android şi iOS), de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză.

Serviciul lansat de HBO beneficiază de cea mai nouă tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO premium, chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele TV.

HBO GO oferă abonaţilor săi următoarele facilități:

  • 150 de ore de filme de succes în premieră în fiecare lună
  • peste 600 de ore de producţii originale HBO
  • acces instant la filmele şi serialele preferate, dar şi la materiale exclusive
  • interfaţa uşor de utilizat
  • posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
  • toate episoadele serialului preferat urmărite consecutiv
  • episoade difuzate înainte de premiera la TV
  • conţinut actualizat săptămânal, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata