Breaking news

Hazal Kaya, protagonista serialul Feriha, visează să joace alături de Marion Cotillard

loading...

Hazal Kaya, actrița care joacă rolul principal în serialul turcesc Feriha, difuzat în România de Kanal D, își dorește să joace într-un film alături de Marion Cotillard.

ferihaConsiderată a fi revelația cinematografiei turcești, frumoasa Hazal Kaya, se poate mândri cu o carieră impresionantă, la cei 23 de ani ai săi.

Hazal, care numără în palmares peste 10 roluri în seriale de televiziune și numeroase apariții în spoturi publicitare, își dorește să joace alături de Marion Cotillard, talentata actriță de origine franceză.

“Actrița Marion Cotillard este un exemplu de ambiție, reușită, tenacitate și senzualitate. Este un model pentru mine! Evoluția și cariera sa mi se par absolut fabuloase. Este o actriță deosebită, foarte frumoasă, care îți inspiră putere, optimism, reușită. Sper ca în decursul carierei mele cinematografice, să joc într-un film alături de Marion Cotillard”, spune Hazal.

Pe Hazal Kaya o puteti vedea interpretând rolul Feriha, în serialul cu același nume, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, de Kanal D.

Serialul “Feriha” spune o frumoasă poveste de dragoste în care iubirea se amestecă cu frustrarea și minciuna.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuiește în Istanbul, împreună cu părinții și cei doi frați ai săi. Ea provine dintr-o familie săracă, dar învață foarte bine și are ambiții mari.

Feriha nu acceptă faptul că este fiică de portar și le promite părinților că va avea o viață mai bună decât a lor.

Intrată cu bursă la facultate, Feriha crede că de acum înainte viața ei va fi mult mai frumoasă. Atât de mult își dorește această schimbare încât începe să modifice realitatea, dându-le de înțeles noilor colegi, majoritatea bogați, că provine dintr-o familie înstărită.

Pe aleile facultății, Feriha îl intalneste pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “băiatul de aur” al facultății, “prințul moștenitor nocturn”, cum îl alintă prietenii.

Emir, un tânăr chipeș, are părinți bogați și este înconjurat de prieteni “de bani gata”, lucru care o va determina pe Feriha să mențină aparențele de “fata bogată”.

Cei doi tineri se îndrăgostesc nebunește unul de altul, iar Feriha ajunge să cadă în plasa propriilor minciuni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata