Breaking news

GSP TV devine post muzical și se va numi ZU TV

loading...

GSP TV, canalul de sport al Trustului Intact va dispărea iar în locul lui se va construi ZU TV, un post de muzică, al cărui director va fi Mihai Morar.

gsp tv - zu tvPierderea drepturilor tv pentru Liga I și audiențele catastrofale ale GSP TV, au determinat conducerea Trustului Intact să desființeze canalul de sport și să-l transforme în unul muzical.

Potrivit Gazeta Sporturilor, una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.

Din 15 septembrie 2012 GSP TV a trecut printr-un proces de rebranding, devenind un post exclusiv destinat bărbaţilor. Postul a început să transmită meciuri de box, transmisiuni UFC, emisiuni despre pescuit, maşini şi jocuri, dar şi transmisiuni sportive de tenis de masă, biliard, snooker şi poker!

În acest moment în țara noastră există 11 canale muzicale: MTV România, Kiss TV, U TV, Hit Music Channel, Music Channel, Etno TV, Favorit TV, Hora TV, Inedit TV, Taraf TV și Mynele TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata