Breaking news

Giga TV e pe butuci. Angajații își așteaptă salariile restante

loading...
Postul de televiziune Giga TV, lansat pe 15 ianuarie 2012, este în prag de închidere. peste 30 de angajați ai televiziunii care și-au încehiat deja contractul cu Giga TV, așteatpă de două luni de zile să-și primească drepturile salariale.

După nici șase luni de la lansare, Giga TV este pe punctu de a-și închide porțile. Televiziunea lui Gheorghe Ștefan zis Pinalty, a forțat demisia a circa 50 de angajați, după ce timp de 20 de zile i-a trimis în concediu fără plată.

Peste 30 dintre foștii angajați ai Giga TV, încă își așteaptă restanțele salariale din ultimele două luni de zile.

Foștii angajați își așteaptă drepturile salariale de la firma Special Media Events cea care a încheiat contractele de colaborare cu aceștia. Majoritatea angajaților sunt plătiți pe drepturi de autor, iar unii dintre ei au de primit și 2.000 de euro.

Reprezentanții firmei le-au promis foștilor angajați că își vor primi banii pe 20 iulie. Dacă nici după această dată nu își vor vedea banii de salariu, foștii angajați vor da televiziunea în judecată.

În prezent la Giga TV mai lucrează circa 20 de persoane, care încearcă să mențină pe linia de plutire emisia postului, care se încheie la ora 00.00.

În iunie se zvonise că televiziunea ar fi fost cumpărată de Gică Popescu și Victor Becali.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata