Breaking news

Gest incredibil fãcut de un concurent X Factor

loading...

Un nou sezon al super show-ului X Factor ia startul sâmbãta aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Dan Bittman sunt pregãtiţi sã ne împãrtãşeascã momentele inedite trãite la audiţii.

Ciubotariu PetricãUnul dintre acestea îl are drept protagonist pe Ciubotariu Petricã, un cofetar în vârstã de doar 19 ani, care le-a adus juraţilor un tort cu factorul X.

“Pe lângã e-uri, torturile au şi X-uri, iatã!” a glumit Rãzvan, iar Cheloo nu a rãmas nici el indiferent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit şi plin de sânge”.

Petricã a ales sã interpreteze o melodie a lui Sean Paul, însã juraţii au avut nevoie de mai mult de atât pentru a se asigura cã meritã un loc mai departe în show.

„Eu îţi dau un da, doar dacã te aşezi cu fundul în tortul ãla!” a glumit Dan Bittman. Cheloo a plusat şi el „Doi de Da!”, iar concurentul nu a stat pe gânduri şi a acţionat întocmai.

Dacã a reuşit sã îi impresioneze astfel pe cei trei juraţi, telespectatorii vor putea afla urmãrind primul episod X Factor, difuzat sâmbãta aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata