Breaking news

Germania Alege, ediții speciale de la Berlin la Digi 24

loading...

Digi 24 ține pulsul alegerilor care ar putea influența Europa și România, în direct de la Berlin, alături de Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu. 

germania alege la digi 24Telespectatorii Digi 24 vor putea urmări, într-o serie de transmisiuni in direct din capitala Germaniei, cum decurg alegerile în țara considerată a fi motorul Uniunii Europene.

În campania electorală a devenit evident că alegerile din Germania par să aibă o miză mai mare în afara ţării, decât pentru germani. După aproape un sfert de secol de la reunificare şi un deceniu de la reformarea statului social, teama germanilor faţă de cum va arăta viaţa lor în viitor se estompează şi este înlocuită de încredere. Aşa explică analiştii o campanie electorală lipsită de polemici majore.

În direct de la Berlin, Cosmin Prelipceanu, Emil Hurezeanu și o echipă întreagă de jurnaliști și tehnicieni Digi 24, le vor aduce telespectatorilor toate explicațiile de care au nevoie.

Chiar dacă rezultatele alegerilor din Germania sunt previzibile, Europa aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele scrutinului pentru că toată lumea vrea să ştie ce are de gând să facă în viitor Germania, liderul de facto al UE.

În programele sale de știri Digi 24 alocă spații ample intervențiilor de la Berlin. Sâmbătă, 21 septembrie, Cosmin Prelipceanu  se va afla în direct, din mini studioul Digi 24 amplasat la Berlin, în jurnalele de știri ale orelor 19.00, 20.00 și 21.00.

De la 18.30, la “Pașaport diplomatic”, Balazs Barabas are doi invitați de seamă, Excelenta Sa Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București, și omul de afaceri Ion Țiriac.

Duminică, 22 septembrie, în ziua alegerilor din Germania, Digi 24 transmite o ediție specială, dedicată evenimentului politic al acestui an in Germania.

De la ora 18.00, din studioul de la București, Balazs Barabas și invitații săi comentează desfășurarea alegerilor, iar de la ora 18.45, in direct de la Berlin, Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu prezintă primele rezultate, estimarile exit poll-urilor, reacțiile de pe scena politică germană.

Luni, 23 septembrie, de la ora 20.00,  Digi 24 transmite o ediție specială a „Jurnalului de seară”, în direct de la Berlin, în cadrul căreia Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu, alături de invitații lor speciali, analizează rezultatele alegerilor din Germania și vorbesc despre efectele pe care acestea le vor avea asupra Europei și României.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata