Breaking news

George Orbean și-a încetat colaborarea cu Digi 24

loading...

Digi 24 a rămas fără managerul de proiect, George Orbean. Acesta și-a încheiat colaborarea cu televiziunea de știri a RDS&RCS, începând cu data de 1 noiembrie 2013.

George OrbeanRCS & RDS anuţă că, începand cu data de 1 noiembrie 2013, contractul pentru Management  de Proiect al televiziunii Digi24 semnat cu domnul George Orbean a încetat, la finalul perioadei agreate iniţial de către cele două părţi.

Principalele obiective ale proiectului au fost realizate cu succes, iar Digi24 s-a impus în această perioadă drept una dintre televiziunile de ştiri credibile, serioase şi  profesioniste. În ultima lună, echipa de management Digi24 a asigurat preluarea graduală a sarcinilor îndeplinite până acum de către domnul George Orbean, urmând ca în perioada următoare să fie stabilită noua formulă de conducere a postului de televiziune”, se precizează în comunicatul de presă al RCS&RDS, remis exclusivNEWS.ro.

Odată cu lansarea din 1 martie 2012, televiziunea de ştiri a companiei RCS & RDS s-a impus prin seriozitate, onestitate, echidistanţă, jurnalism profesionist, idei şi proiecte curajoase şi a lansat mai multe campanii media originale.

Digi24 intră acum într-o nouă etapă de dezvoltare, în care îşi propune să consolideze poziţia câştigată în rândul televiziunilor de ştiri şi să devină prima opţiune de informare a telespectatorilor din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata