Breaking news

Geanina Ilies și Daniel Osmanovici au împlinit 1 an de când prezintă împreună Observatorul

loading...

Duminica aceasta a fost motiv de sărbătoare în redacția Observator. Prezentatorii jurnalelor din week-end de la Antena 1, Geanina Ilieș și Daniel Osmanovici, au împlinit 1 an de când prezintă împreună știrile.

geanina si danielAșa se face că Daniel și-a întâmpinat colega de pupitru nu doar cu zâmbete și urări calde, ci și cu o brioșă și o lumânare aniversară.

”Am primit foarte multe felicitări de la telespectatori, de la colegi, iar atmosfera în platou a fost una de bucurie. Noi doi ne înțelegem foarte bine, chiar într-o pauză Gianina a găsit un articol despre cum ne înțelegem cu partenerii profesionali în funcție de ziua nașterii, iar la noi potrivirea a fost maximă. Lasând gluma la o parte, noi chiar facem echipă bună. La mine s-a dovedit că atunci când am în preajmă o femeie puternică, evoluez. Așa s-a întâmplat cu soția mea. Iar pe plan profesional, întâlnirea cu Geanina simt că m-a făcut să evoluez”, povestește Daniel.

Imediat după terminarea Observatorului, Geanina și Daniel au mers în oraș împreună cu o parte a echipei și au sărbătorit printr-o masă nepretențioasă și inedită.

”Am mâncat omletă cu toții și ne-am simțit extraordinar de bine, totul a fost foarte relaxat și am avut prilejul să mai stăm împreună și în afara serviciului”, încheie prezentatorul de la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata