Breaking news

Geanina Ilieş, deghizată în Inna la Te cunosc de undeva

loading...

Geanina Ilieş cântă în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, o melodie de-a Innei după ce a fost confundată cu artista de spaniolii de la Marca.

geanina ilies - innaPrezentatorii transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, vor avea în platoul emisiunii o invitată frumoasă şi talentată, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Observatorul orei 19:00, se va transforma în Inna şi va interpreta o melodie alături de Aurelian Temişan.

Frumoasa prezentatoare ne-a mărturisit că experienţa de la “Te cunosc de undeva!” a fost una cu totul şi cu totul specială: Aici nu ai cum să nu te simţi bine între atâţia oameni talentaţi. A fost o experienţă inedită, dar şi haioasă, pentru că nu am mai cântat niciodată în faţa unui public.

Pentru Geanina Ilieş transformarea a fost o provocare cu atât mai mult cu cât Inna este o artistă pe care ea o admiră. Prezenţa în cea de-a treia ediţie din acest sezon de la “Te cunosc de undeva!” i-a amintit Geaninei de un moment haios pe care l-a trăit la un meci de fotbal: La o confruntare din finala Europa League între Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, jurnaliştii de la Marca.com m-au confundat cu Inna atunci când am fost în tribune pe Naţional Arena şi au scris un articol despre ea. După câteva zile au modificat titlul, dar întâmplarea m-a amuzat teribil.

Ediţia în care Geanina Ilieş va interpreta melodia Innei va fi difuzată sămbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor putea urmãri şi prestaţiile spectaculoase ale lui Pepe, Mariei Buz㸠Andei Adam, Dalmei, dar şi ale lui Jean de la Craiova, Matteo, Mike Diamondz şi Ellie White.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata