Breaking news

Galele Live X Factor 2013 încep pe 24 noiembrie, la Antena 1

loading...

Ediția cu numărul trei a X Factor România se apropie cu pași repezi de Gale Live, unde au acces doar 15 din cei câteva sute de concurenți care au evoluat în fața celor trei jurați.

concurenti x factorPe 10 noiembrie se va difuza ultima ediție a audițiilor în fața juriului X Factor. După care, pe 17 noiembrie se va difuza un episod doi în unul. Adică Bootcamp și Judges Home Visit.

Urmând ca din 24 noiembrie să înceapă prima gală live, în care cei 15 concurenți, împărțiți în trei echipe, câte una pentru fiecare jurat, să evolueze live și în direct în fața publicului din România.

În acest an, la audițiile X Factor s-au prezentat foarte multe voci bune, ceea ce le-a creat dificultăți celor trei jurați în a decide cu cine merg mai departe. Dacă în primele două sezoane X Factor, numărul concurenților foarte talentați a fost relativ mic, în 2013, este o adevărată inflație de talente.

Claudiu Nergheș, Mădălina Lefter, Raul Jipa, Alex Mataev, Andrei Ciobanu, Oana Nicuț, Camelia Crișan, Alexandru Simion, Andrei Raetschi, Gianna Pană, Andrei Bordianu, Andrei Colta, Ruxandra Maria Tomulesei, Rodica Tudor și Florin Ristei, sunt doar o parte din concurenții talentați care au trecut de audițiile X Factor și au mari șanse să îi vedem în Galele Live.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata