Breaking news

Gafă impardonabilă la TVR în finala Eurovision | Prezentatorii au întrerupt concertul Ruslanei

loading...

Alina Şerban de la TVR Craiova şi Andrei Boroşovici de la TVR Timişoara, aleși de Televiziunea Română să prezinte finala Eurovision România 2015 de la Craiova, s-au întrecut în gafe, bâlbe și penibilități. Cireașa de pe tort a fost în timpul concertului Ruslanei, când cei doi prezentatori au oprit-o pe artistă, crezând că aceasta și-a încheiat prestația.

Alina Serban -  Andrei BorosoviciScena fastuoasă și organizarea bună per ansamblu din finala Eurovision 2015 a fost umbrită de prestația lamentabilă a prezentatorilor Alina Şerban şi Andrei Boroşovici.

Dacă olteana avea o voce care te zgâria pe creier, bănățeanul nu a fost în stare nici să citească de pe foaie, reușind să se bâlbâie din plin și pe deasupra să vorbească cu accent bănățean ca să nu mai priceapă nimeni ce bolborosește.

Trecând peste bâlbe și poticneli, cei doi prezentatori au dat cu bâta în baltă când în timpul concertului Ruslanei, când artista transmitea un mesaj de pace pentru țara ei, Ucraina, și se pregătea să cânte ultima piesă din program, cei doi prezentatori s-au băgat aiurea în tramvai în seamă, și au preluat legătura crezând că Ruslana a încheiat concretul.

Noroc că Ruslana a fost mai tare-n microfon și și-a continuat prezentarea ultimei piese și mai apoi a început să cânte, făcându-i pe cei doi prezentatori bravi ai TVR, să tacă.

Este inadmisibil așa ceva într-o finală națională Eurovision, ca atât prezentatorii cât și producătorii finalei să nu știe când Ruslana își finalizează concertul.

Noroc cu Ioana Voicu şi Florina Ghenescu, care au fost în camera verde și au dres busuiocul cu prezentările, fiind peste cei doi ”principali” ai Eurovision.

Alina Şerban prezintă la TVR Craiova şi TVR 3 emisiunile – Regional Café – matinalul TVR 3, Caravana TVR 3, Alo, România!.

Iar Andrei Boroşovici, unul dintre matinalii de la TVR 3, prezintă la TVR Timişoara şi TVR 3 Regional café, emisiunea în limba slovacă şi emisiunea Rialiti şoc.

România va fi reprezentată la Eurovison 2015 de Voltaj, cu piesa ”De la capăt”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata