Breaking news

Gafă impardonabilă făcută de Antena 1, la meciul România – Ungaria. A pus steagul Slovaciei în locul celui maghiar

loading...

Antena 1 a făcut o gafă de proporții la meciul de fotbal România – Ungaria. Televiziunea a prezentat o grafică în care a afișat steagul Slovaciei în locul celui maghiar.

gafa steag antena 1Antena lui Voiculescu dă motive de scandal între România și Ungaria. Antena 1 a prezentat grafica cu startul celor două echipe și în loc să afișeze drapelul Ungariei, l-a pus pe cel al Slovaciei. Culmea, între cele două state există un conflict inter-etnic similar cu cel dintre români şi maghiari.

Și unde mai pui că în Slovacia există o lege potrivit căreia steagul maghiar este interzis pe arene!

Gava Antena 1 nu a fost trecută cu vederea de presa din Ungaria care a criticat în termeni duri greşeala care este considerată a fi fost făcută cu ”rea voință”.

Această gafă a venit după ce cu câteva ore înainte de startul meciului, ungurii au devastat Centrul Vechi, Gara de Nord și s-au luat la bătaie cu jandarmii, în tribunele Național Arena.

La începutul partidei de fotbal, în timp ce se intona imnul Ungariei, românii au fluierat și huiduit copios, în timp ce suporterii unguri s-au întors cu spatele în momentul intonării imnului României.

loading...
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    Foarte bine! De acum incolo IUBESC Antena1!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata