Breaking news

Gabriela Vrânceanu jignită în mod mizerabil de Cristian Borueanu, în direct în cadrul emisiunii ”Știrea zilei”

loading...

Schimb dur de replici între Gabriela Vrânceanu Firea și Cristian Boureanu, deputat PDL, luni seara în cadrul emisiunii ”Știrea zilei”, de la Antena 3, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

gabrielavranceanu.cristianboureanuTot dialogul dur din cadrul emisiunii tv, a pornit după ce deputatul PDL, Cristian Boureanu a refuzat să răspundă la întrebările moderatoare și a început să îl întrerupă pe Ludovic Orban, invitat și el în emisiune.

Din cauza atacurile repetate, din partea d-lui Boureanu,  la adresa invitatului din partea PNL, Ludovic Orban, nerespectarea formatului emisiunii şi, de asemenea,  nerespectarea ordinii la afirmarea punctului de vedere. dl. Boureanu era pus pe scandal încă de la început, deşi eu am fost foarte politicoasă, iniţal şi, la primele jigniri, i-am răspuns că merg pe mesajul biblic, de a întoarce şi celălalt obraz”, a delclarat Gabriela Vrânceanu Firea pentru realitatea.net.

Cristian Boureanu nu a fost invitat personal la Ştirea Zilei, ci a fost trimis de către Biroul de presă al PDL, potrivit antena3.ro.

În urma scandalului din cadrul emisiunii “Ştirea zilei”, Antena 3 a anunţat că îl va da în judecată pe Cristian Boureanu. “Antena 3 aduce la cunoştinţă publicului faptul că îl acţionează în justiţie pe domnul Cristian Boureanu, în urma comportamentului său inacceptabil de la la emisiunea Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, în seara zilei de 31 mai 2010“, se arată în comunicatul de presă.

Producătorul emisiunii invitase miniştri sau secretari de stat din ministerele economice sau alţi lideri marcanţi ai PDL, cu notorietate, care au dovedit bun simţ şi măsură, de-a lungul timpului, chiar şi atunci când au primit critici din partea opoziţiei sau a societăţii civile. Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat referitor la faptul că Antena 3 a anunţat că îl va acţiona în justiţie, că “E o ţară liberă, dar eu nu am făcut niciun fel de afirmaţie”.

Din momentul în care moderatoarea l-a întrebat pe domnul Boureanu dacă va renunţa la afaceri, în favoarea politicii, discuţia a degenerat, transformându-se într-un adevărat conflict deschis.

Domnul deputat Boureanu a acuzat-o pe moderatoare că ar fi “amanta domnului Tăriceanu” şi că este “plătită din bani  furaţi”, printre alte jigniri, agresări verbale, monopolizarea întregului spaţiu de emisie etc.

Politicienii sunt plătiţi din bani publici, deci şi ai angajaţilor Antena 3 şi ai Intact Media Group, prin urmare niciunei întrebări a unui jurnalist nu trebuie să i se răspundă cu un limbaj suburban, prin proferarea unor minciuni sfruntate la adresa celui care întreabă, doar pentru a împroşca cu noroi instituţia noastră de presă şi angajaţii noştri.

Intact Media Group mai precizează că nu poate tolera un comportament imatur, fără argumente profesioniste, atacuri la persoană, intimidări, agresiuni, calomnii şi insulte la adresa moderatorilor sau a oricăror altor angajaţi ai instituţiei.

În nicio ţară democratică din lume, politicienii nu îşi ies din minţi, atacând şi jignind moderatorul, atunci când sunt întrebaţi despre afacerile lor, mai ales dacă au avut sau au contracte care implică banul public.

Iată un fragment din dinalogul dur din cadrul emisiunii Știrea Zilei, de la Antena3, dintre Cristian Boureanu și Gabriela Vrânceanu Firea:

Boureanu: Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut. Domnul Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Firea: Domnule Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?

Boureanu: Nu ştiu, am mâncat ceva la dumneavoastră aici.

Firea: La toaletă?

Boureanu: Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.

Firea: Chiar nu vă e jenă? Cum puteţi să vorbiţi aşa? Dumneavoastră v-aţi luat temperatura? Poate aveţi febră. Am o întrebare să vă adresez. Cine v-a spus că sunteţi băiat cu mucii-n freză a avut dreptate.

Boureanu: Dumneavoastră sunteţi părtinitoare. Acum mă jigniţi, sunt cumva amantul dumneavoastră?

Firea: Dar amanta dumneavoastră? Mi se pare incredibil! Răspundeţi la o întrebare sau nu?

Deşi a fost invitat să părăsească platoul şi ameninţat cu tăierea microfonului, Boureanu a rămas până la finalul emisiunii în platou şi a ameninţat la un moment dat că o dă în judecată pe Firea. La asemenea vorbe s-a ajuns de la un subiect legat de afacerile cu statul pe care le-ar derula deputatul PDL, el fiind acuzat că este acţionar în mai multe firme care au obţinut contracte cu statul.

Boureanu a acuzat-o pe Firea că interpretează greşit declaraţiile Elenei Udrea, urmând un nou schimb de replici.

Firea: N-aţi făcut niciodată afaceri cu statul, aţi ajuns milionar muncind din greu.

Boureanu: O să vă dau şi în judecată. Unu, că nu sunt milionar…

Firea: Sunteţi deja dat de mine în judecată!

Boureanu: Miniţi cu o neruşinare… Să vă fie ruşine!

Firea: Dumneavoastră sunteţi plătit de contribuabili, eu nu sunt plătită de contribuabili de la PDL.

Boureanu: Dvs sunteţi plătită din bani furaţi.

Firea: Încă un proces! V-aţi ales cu vreo trei-patru procese.

Antena  îl va acționa în instanță pe deputatul PDL, Cristian Boureanu ca urmare a jignirilor aduse moderatoarei Gabriela Vrâncenau Firea și a anunțat că deputatul nu va mai fi invitat la Antena 3. Suma care va fi solicitată drept despăgubire, în proces,  va fi donată unui cămin de copii, cu grave dificultăţi de supravieţuire.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata