Breaking news

Gabriel Cotabiță, consilier psihologic la Kanal D în serialul “Fetelelu’ Dom’ Profesor”

loading...

Celebrul cântăreț, Gabriel Cotabiță, devine psiholog în sitcom-ul postului de televiziune Kanal D,  “Fetelelu’ Dom’ Profesor”.

Gabriel Cotabita in Fetele lu Dom profesorGabriel Cotabiță își face apariția în serialul “Fetelelu’ Dom’ Profesor”, de la Kanal D, în calitate de invitat special. Cântărețul va interpreta, alături de actorii sitcomului, rolul unui prieten care-l sfătuiește pe Tinel, profesorul de filosofie (interpretat de Cătălin Catoiu), aflat într-un impas.

Despre propunerea de a juca în acest sitcom, artistul a declarat că: Am plecat de la o prietenie veche, de peste 20 de ani, care mă leagă de Cătălin Catoiu. Am o apariție episodică, în serialul<<Fetelelu’ Dom’ Profesor>>, unde îmi joc propriul rol, sunt eu însumi și îmi arăt calitatea extraordinară de a asculta oamenii, de a intra în vibrație cu ei. Le ascult supărările și le ofer sprijin. Eu voi fi un fel de consilier psihologic al personajului Tinel din serial.

Episodul serialului “Fetelelu’ Dom’ Profesor”, în care ăși va face apariția Gabriel Cotabiță, va fi difuzat de Kanal D pe 26 martie, de la ora 21.15.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata