Breaking news

Friedman`s Weekly în fiecare miercuri pe site-ul Agenţiei Naţionale de Presă – Agerpres

loading...

Cele mai noi analize ale expertului în geopolitică, George Friedman, vor putea fi citite în limba română pe site-ul Agenţiei Naţionale de Presă în fiecare zi de miercuri a săptămânii la secţiunea Externe, precum și în limba engleză pe www.agerpres.ro/english.

Friedman's Weekly in fiecare miercuri pe www.agerpres.ro - coverAGERPRES și Geopolitical Futures, publicaţie fondată de George Friedman, au încheiat un acord de parteneriat pentru a oferi cititorilor de limbă română analize de calitate, care implică cele mai importante subiecte ale momentului, prin intermediul editorialului săptămânal semnat de George Friedman şi cunoscut sub numele de Friedman`s Weekly, dar şi a celor publicate ca Reality Checks. De la administrația Trump la situația din Orientul Mijlociu, proiectul AGERPRES și Geopolitical Futures va prezenta o viziune nouă asupra spațiului geografic în care trăim.

Totodată, cititorii vor putea accesa pe website-ul AGERPRES şi analize geopolitice semnate de Jacob Shapiro, Antonia Colibășanu, Kamran Bokhari, Xander Snyder sau Allison Fedirka, publicate pe www.GeopoliticalFutures.com, care contribuie, ca si Friedman’s Weekly, la evaluarea și prognozarea cursului sistemului internațional.

Editorialele vor putea fi accesate și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter ale AGERPRES prin intermediul hashtag-urilor #AGERPRESFriedmansWeekly şi #AGERPRESRealityChecks.

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Despre Geopolitical Futures

Geopolitical Futures este o publicaţie fondată de George Friedman, analist geopolitic şi autor al volumelor „Următorii 100 de ani. Previziuni pentru secolul XXI” sau „Puncte de presiune. Despre viitoarea criză din Europa”. Echipa Geopolitical Futures analizează evenimentele curente, având întotdeauna în perspectivă viitorul geopoliticii globale, printr-o metodologie proprie, bazată pe două ipoteze fundamentale. Prima este legată de rolul liderilor politici: geografia şi istoria locului în care ei se află le determină în mod hotărâtor deciziile. A doua ţine de existenţa unor metode necantitative de predicţie a evenimentelor geopolitice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata