Breaking news

Frații Alex Florea și Cristian Goaie au fost eliminați a doua gală live X Factor

loading...
0 43

Ghinion curat pentru frații Alex Florea și Cristian Goaie. Ambii au fost eliminați vineri seară, în a doua Gală Live X Factor România 2014. Lor li s-a alăturat din echipa deliei, Trupa Contrast.

Alex Florea si Cristian Goaie - x factor 2014Horia Brenciu și Ștefan Bănică Junior i-au eliminat vineri seară, din concurs pe singurii frați calificați în Galele Live X Factor România 2014.

Rămas cu trei concurenți în echipă, Brenciu, după ce fiecare a cântat piesa din concurs, telespectatorii au decis ca în semifinalele X factor 2014 să meargă Sergiu Braga, astfel că Adina Răducan și Cristian Goaie au intrat la duel. Era a doua oară consecutiv când Cristian intră la duel și deși a cântat bine piesa “Billionaire“, Horia Brenciu a salvat-o pe Adina Răducan.

Delia merge în semifinale cu Trupa 69, votată de public și cu italianul Alessio Padeu, salvat de jurată la duelul cu trupa Contrast.

Ștefan Bănică Junior a venit la jumătatea emisiunii, timp în care Cristi Minculescu i-a ținut locul la masa juriului, întrucât avea concert de Crăciun la Sala Palatului. Astfel că cei trei concurenți ai lui Ștefan au închis Gala a doua live X Factor.

Alexandra Crișan a fost și de astă dată pe placul publicului care a trimis-o direct în semifinale, iar Ștefan a salvat-o la duel pe Nicoleta Nucă și l-a trimis acasă pe Alex Florea.

Astfel că în gala cu numărul doi s-a încheiat aventura celor doi frați la X Factor România.

Rămân în cursa pentru premiul de 100.000 de euro, șase concurenți, câte doi de la fiecare jurat: Adina Răducan și Sergiu Braga de la Brenciu, Alessio Padeu și Trupa 69 din echipa Deliei, și Alexandra Crisan și Nicoleta Nucă de la Ștefan Bănică Junior.

Mari șanse să ajungă în finala de pe 26 decembrie, le au: Alexandra Crisan, Nicoleta Nucă, Alessio Padeu și Trupa 69. Vinerea viitoare votează doar publicul. Jurații nu vor mai putea salva niciun concurent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata