Breaking news

Florin Ristei, transformare incredibilă în Elena Gheorghe

loading...

Florin Ristei a studiat cu mare atenție personajul Elena Gheorghe, în care se va transforma sâmbătă, 15 martie, la Te cunosc de undeva!, fapt apreciat la scenă deschisă de către Pepe, de la masa juraților. 

florin ristei - elena gheorgheFlorin Ristei a reușit o transformare de senzație la show-ul Te cunosc de undeva unde o va imita pe Elena Gheorghe. Deghizarea a fost apreciată la scenă deschisă de jurați.

El a remarcat ciorăpeii din plasă, rochița din voal cu crinolină, buclele roșcate și bogate, precum și atitudinea câștigătorului de la X Factor, în postura Elenei Gheorghe. Din repertoriul acesteia, Florin a cântat pe scena show-ului transformărilor piesa “Până dimineața”.

“Am fost atent la detalii… Ai studiat-o pe Elena și meriți aplauze. Te bucuri de personaj, bravo! Florin, ești bună!”, i-a spus Pepe.

“Mi se pare că ai luat din gingășia pe care ea vrea să o afișeze dar, de fapt, ești o scorpie!”, a intervenit Delia, jurata care punctează dificultatea personajului.

Cum a apreciat Andrei Aradits travesti-ul lui Florin Ristei, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata