Breaking news

Florin Ristei se transformă în diva J Lo și dansează alături de băieți plini de mușchi

loading...
0 33

Apariție șoc a lui Florin Ristei în emisiunea “Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă de la Antena 1. Câșigătorul X Factor 2013, apare deghizat în JLo și va dansa alături de bărbați musculoși. Andreea Bălan pune ochii pe unul dintre dansatorii lui Ristei și îl strânge în brațe.

florin ristei- dansatori muschiFlorin Ristei se transformă în diva J Lo și va cânta înconjurat de băieți frumoși și musculoși sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”. Iar jurata Andreea Bălan va fi foarte plăcut impresionată de unul dintre băieții armonios modelați la sala de fitness care l-au însoțit pe scenă pe Ristei.

 “Cum te cheamă? Giuliano? Ai fost singurul care a zâmbit, ai avut carismă, te-ai mișcat, ai dansat…”, spune ea, toată numai zâmbet. Apoi, îi dă un pupic și îl strânge în brațe.

“Datorită lui Giuliano & Co ai avut un spectacol frumos”, i se adresează ea apoi concurentului Ristei care, pentru acest rol, s-a epilat – din nou – și și-a remodelat posteriorul cu o cantitate apreciabilă de vatelină.

Cum vor aprecia ceilalți jurați momentul lui Florin Ristei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”, în ediția care va desemna finaliștii celui de-al șaselea sezon al show-ului transformărilor.

ristei - dansatori

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata