Breaking news

Florin Ristei, sabotat chiar înainte de finala X Factor

loading...

Chiar când avea mai mare nevoie de susţinerea fanilor săi, Florin Ristei s-a trezit singur pe lume. Cineva l-a sabotat chiar înainte de marea finală, astfel că lui Florin i-au fost blocate atât pagina sa de Facebook, cât şi pagina trupei sale, Freestay.

florin ristei - x factorFlorin Ristei a rămas fără paginile de facebook oficiale, întrucât acestea au fost blocate.

Nu pot să cred că mi se întâmplă mie aşa ceva. Mă simt îngrozitor. Mă ajutau foarte mult încurajările primite de la prieteni. Nu am foarte mult timp liber, însă între orele de canto şi repetiţiile cu baletul X Factor, găseam întotdeauna câteva clipe să citesc mesajele lor. Simţeam pur şi simplu cum mă încarc cu energie… Mă simt atât de singur acum în casa X Factor. De ce ar vrea cineva să facă aşa ceva?” a declarat îndrăgitul interpret.

Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Florin Ristei şi Alex Maţaev sunt cei patru finalişti care luptă pentru titlul X Factor, dar şi pentru marele premiu în valoare de 120 000 de euro.

Nu doar câştigătorul X Factor îşi poate rotunji veniturile, ci şi telespectatorii, pentru că o casă de pariuri din România a scos cote pentru finaliştii show-ului, pentru al treilea an consecutiv.

Bookmakerii de la casa de pariuri îl dau drept favorit pe Alex Maţaev, îndrăgitul rocker din Republica Moldova, cu o cotă de piaţă de 1.90, urmat îndeaproape de Florin Ristei, principalul său contracandidat, cu 2.25 cotă la câştigarea concursului.

Conform cotelor casei de pariuri, la polul opus se află sătmăreanul Bogdan Bratiş, cei care vor paria pe el având şansa să îşi înzecească sumele jucate, în cazul unei victorii a „micului Zuckerberg” cum a fost el numit de juraţi. Mădălinei Lefter, micuţa de 15 ani care a impresionat Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John, casa de pariuri i-a oferit o cotă de 7.5.

Emoțiile sunt mari, iar show-ul difuzat duminica viitoare se anunță a fi senzațional. Pe scena X Factor va susţine duminica aceasta un super recital trupa Zdob şi Zdub.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata