Breaking news

Florin Ristei a câștigat X Factor România 2013

loading...

Florin Ristei a câștigat duminică seară cel de-al treilea sezon al concursului X Factor România 2013, învingându-l în finală pe moldoveanul Alex Mațaev.

florin ristei a castigat x factorPentru al treilea an consecutiv, concursul X Factor România este câștigat de către un bărbat. După Andrei Leonte în 2011 și Tudor Turcu în 2012, Florin Ristei cucerește concursul în 2013.

Deși mare favorit atât în sondaje cât și la casele de pariuri era moldoveanul Alex Mațaev, în duelul direct a ieșit învingător Florin Ristei.

Duminică seară, în finala concursului de talente, au ajuns doi concurenți de la Dan Bittman: Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș și doi de la Delia: Alex Mațaev și Florin Ristei.

După ce fiecare din cei patru finaliști au cântat câte două piese, dintre care una în duet cu mentorul său, s-a dat start vot și în funcție de voturile primite de la telespectatori, s-au stabilit primii doi eliminați și finaliștii care se vor duela. Astfel că Dan Bittman a rămas fără niciun concurent, iar Delia a ajuns la duelul final cu ambii concurenți.

După care atât Ristei cât și Mațaev au mai cântat câte o piesă fiecare, s-a dat din nou start vot. După 20 de minute de televoting, învingător a ieșit Florin Ristei. Gălățeanul, cunoscut românilor prin prisma piesei ”Dana”, pleacă acasă cu premiul de 120.000 de euro.

Înainte de a cânta piesa solo în limba română, solistul trupei Proconsul a spus că cine intră în concurs cu piesa ”Cerul” iese câștigător. Și se pare că a avut mare dreptate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata