Breaking news

Finaliștii „Mireasă pentru fiul meu” se bat pe o mașină

loading...

Agitaţie mare în casa „Mireasă pentru fiul”, întrucât a început ultima probă din cursa pentru marele premiu – un autoturism.

masina - mireasa pentru fiul meuCei şase finalişti, Constantina, Raymond, Alin, Daniela, Oana si Gina trebuie să stea în permanenţă cu mâna pe maşină, care a fost adusă în platou!

La fiecare două ore, primesc pauză de 15 minute şi la 6 ore, 30 de minute de pauză. Cine rezistă cel mai mult câştigă maşina!

Până acum nimeni nu a renunţat, deşi au trecut aproape 24 de ore, au cântat, au dansat în jurul maşinii, au glumit şi şi-au făcut planuri, fiecare sperând că el va fi câştigătorul maşinii.

Adrian Nartea şi Roxana Chiperi sunt arbitrii oficiali ai ultimei probe! Ei îi supraveghează în fiecare clipă pentru ca nimeni să nu trişeze.

De asemenea, s-a montat o cameră suplimentară deasupra maşinii, de unde se poate observa fiecare unghi, prin urmare, nimeni nu va putea trisa!

Pentru a preveni orice risc, un echipaj medical este pregătit sa intervină in orice moment. Aşadar, la propriu, maşina e in mainile finaliştilor şi vom vedea, a cui va ramane la finalul probei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata