Breaking news

Finalistele Miss Universe România gătesc la Top Chef

loading...

Luni, de la ora 20:30, la Antena 1, finalistele concursului Miss Universe România vor face echipă cu bucătarii rămaşi în cursa Top Chef pentru premiul de 30.000 de euro.

miss univers la top chefLa Top Chef, dacă bucătarii rămaşi în concurs sunt provocaţi să gătească alături de finalistele de la Miss Universe România.

Patru dintre cele mai frumoase fete din România vor găti alături băieţii de la Top Chef şi vor încerca să-i ajute la proba propusă de cei trei juraţi: un starter şi un fel principal care vor avea ca aliment de bază muşchiul de căprioară, dar şi un desert.

Chef Nicolai Tand s-a oferit să stea în bucătărie alături câştigătoarea concursului de frumuseţe, în ediţia ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

 

Cu toate că cei patru concurenţi, Mihai Irimia, Daniel Grosu, Veres Istvan şi Alexandru Iacob, au fost grupaţi în două echipe, fiecare dintre ei a avut “pe cap” o finalistă Miss Universe.

Concurenţii au mărturisit că proba a fost mai grea din cauza fetelor, dar nu pentru că nu s-ar fi descurcat în bucătărie, ci pentru că nu se puteau concentra la ceea ce aveau de făcut.

“De multe ori mă uitam pe notiţe pentru că nu-mi mai aduceam aminte ce am de făcut. A fost dificil că a trebuit să ne păstrăm concentrarea cu fetele frumoase lângă noi”, povesteşte Daniel Grosu.

Telespectatorii care vor urmări Top Chef luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla numele concurenţilor care au intrat la duel, dar şi dacă acest lucru a fost cauzat de fetele cu care au format echipă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata