Breaking news

Finalistele Miss Universe Romania 2013, din 4 septembrie la TVR

loading...

În aşteptarea marei finale Miss Universe România din 14 septembrie, telespectatorii TVR le vor putea cunoaşte pe cele 22 de concurente pe parcursul a 10 ediţii speciale, zilnice, despre pregătirile lor.

miss universe 2013Astfel, în perioada 4-13 septembrie, în fiecare zi (lucrătoare) de la ora 17.30 şi în weekend de la 18.30, românii le vor putea urmări pe frumoasele finaliste în exclusivitate la TVR 2 şi online pe TVR+ într-un reality show înregistrat în cantonamentul fetelor.

Aspirantele la titlul suprem al frumuseţii au de îndeplinit misiuni cu scop caritabil, sarcini care le evidenţiază curajul, simţul umorului şi inteligenţa. Ele trebuie să convingă nu doar prin frumuseţe, ci şi prin caracter, moralitate, educaţie, carismă şi tărie de caracter. Fiecare candidată trebuie să demonstreze că este capabilă să facă faţă cerinţelor şi presiunii unui titlu internaţional ca Miss Universe.

În atmosfera luxoasă oferită de Premier Palace Hotel & SPA din Bucureşti, cele 22 de finaliste participă la şedinţe foto, seminarii şi cursuri de pregătire pentru marea competiţie.

Pe lângă pregătirea pentru concurs, fetele au de îndeplinit şi diferite sarcini importante, cum ar fi strângerea de fonduri pentru susţinerea în şcoală a studenţilor din centrele de plasament.

Cum se descurcă ele pe timpul diferitelor probe, cursuri, teste, provocări sau atunci când nu ştiu că sunt filmate cu camera ascunsă, urmează să aflaţi în fiecare zi, la TVR 2 şi TVR+.

Prezentatoarele acestui program sunt Valentina Ionescu şi Larisa Popa, deţinătoarea titlului “Miss Universe Romania-2011”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata