Breaking news

Finala Miss Universe 2013, sâmbătă, la TVR

loading...

Telespectatorii vor afla sâmbătă cine va câştiga concursul Miss Universe 2013. Finala concursului, care se desfăşoară la Moscova, va fi transmisă pentru prima dată în direct în România, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.00 (ora României), la TVR HD şi online pe TVR+. Competiţia va fi preluată de TVR 2 de la ora 23.10.

miss universe 2013Reprezentanta României la concursul Miss Universe 2013 este Oana Roxana Andrei, o tânără de 26 de ani din Târgovişte, care va urca pe scena acestei ediţii alături de alte 85 de concurente din toată lumea. Cei care vor s-o susţină pe Roxana o pot vota până sâmbătă seară pe site-ul oficial al competiţiei – www.missuniverse.com.

Liana Stanciu şi Larisa Popa, câştigătoarea Miss Universe România 2011, vor comenta din studioul de la Bucureşti evoluţiile concurentelor.

Show-ul, care va avea loc la Crocus City Hall din Moscova, va fi prezentat de Mel B şi de Thomas Roberts, jurnalist al postului NBC, iar printre cei prezenţi la spectacol se va număra şi cunoscutul om de afaceri şi de televiziune Donald Trump, coproprietar al Miss Universe.

Fericita câştigătoare a titlului de anul acesta va primi coroana de la Olivia Culpo din S.U.A., care a câştigat competiţia Miss Universe anul trecut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata