Breaking news

Finala lui Halep de la Roland Garros, record de audiență la Eurosport

loading...

3,8 milioane de telespectatori din Europa s-au uitat la Eurosport la finala turneului de la Roland Garros 2014, disputată de jucătoarele Simona Halep şi Maria Şarapova. Astfel că final a devenit cea mai vizionată partidă de tenis feminin din istoria televiziunii Eurosport.

eurosport finala halep sharapovaEuropenii au urmărit cu sufletul la gură finala turneului de tenis de la Roland Garros. Eurosport a reușit să bată recordul de audiență în privința unui meci de tenis feminin. 3,8 milioane de telespectatori au urmărit la Eurosport finala feminină de la Roland Garros, disputată de Simona Halep și Maria Sharapova.

Cu 24% faţă de precedentul record de telespectatori deţinut de finala din 2012 a turneului feminin de la Miami, disputată între Agnieszka Radwanska şi Maria Şarapova.

Cu siguranță audiențele Eurosport erau mult mai mari, dacă Antena 3 nu transmitea și ea simultan, în România, finala lui Halep. Postul de știri a înregistrat o audiență record de 2,3 milioane de telespectatori în timpul finalei pierdute de Halep în fața Mariei Sharapova.

Finala masculină de la Roland Garros, în urma căreia Rafael Nadal a obţinut cel de-al nouălea titlu pe zgura pariziană, a devenit cel mai vizionat meci de tenis masculin de la French Open difuzat de Eurosport, înregistrând o audienţă de peste 4,1 milioane de telespectatori în Europa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata